Feminine detaljer, enkelhed og elegance

Foto: Butik Laura . Lene og Stine vægter den personlige kundepleje
Profilbillede

I den stemningsfyldte gågade i Hirtshals ligger Butik Laura, hvor de to ejere tager pulsen på trends og mode i et bredt udvalg feminine detaljer og florlette stoffer.

Lene Kruse Jensen og Stine Isbister Nielsen er kvinderne bag Butik Laura i smukke Hirtshals.

Det er ikke en tilfældighed, at butikken hedder Butik Laura, for den ligger tæt på Lauras Plads. Laura var gift og boede med sin mand i huset på pladsen, så hun var altså en rigtig Hirtshalsbeboer, eller, med andre ord, en Hirtshals-pige.

Livet viser vej

Stine Isbister Nielsen fortæller, at både hun og Lene Kruse Jensen også er rigtige Hirtshals-piger.

”Jeg er vokset op her i Hirtshals og nogle gange fører livet af sig selv en i den retning, man skal gå. Jeg gik dagpleje hos Lene Kruse Jensens mor, og jeg har leget med hendes børn, min kammerat Kasper er hendes søn. Han gjorde mig opmærksom på, at Lene havde en drøm om at være selvstændig butiksejer, og det havde jeg også. Hirtshals og vores passion for at være selvstændige, var det, der førte os sammen i Butik Laura".

Lene har den lange erfaring fra mode- og tøjbranchen, som Stine lægger vægt på. Det er Lene, der har lært Stine utroligt meget af det, hun ved. 


Foto: Butik Laura // Butikken får nye varer hver uge og fører altid sæsonens farver, tendenser og mønstre 

”Lene har en sikker fornemmelse for mærker og kvalitet, og det gør en stor forskel for kvaliteten, om du køber dit tøj i en kæde som Hennes & Mauritz, eller om du går ind i en butik, hvor en butiksuddannet med forstand på materialer, holdbarhed og pasform har valgt sortimentet. Vi kender kunderne her i Hirtshals og har derfor en idé om, hvad der appellerer, men også, hvad der overrasker positivt.”

Den feminine detalje og trendy mønstre 

”Vores strik har en enkelhed, uden alt for mange pyntede detaljer, men det feminine islæt ligger så i ærmerne med let puf og ribstykket, der sidder tæt til ved håndleddet og underarmen. Vi har en trøje med netop de ærmer og en tynd rundskåren ribkant i halsen i mærket Cream,” fortæller Stine Isbister Nielsen.

Stine Isbister uddyber, hvordan Butik Laura har vægt på både alsidighed og kvalitet:

”Vi har tøj og mærker, der er mere pyntede i det og med mere detaljeorienterede mønstre, men vores største styrke er kvaliteten og alsidigheden i både udvalget af mærker og størrelser. Vi fører mærker til både mode-feinschmekeren og mainstream-kunden og også til fornuftige priser. Vi har både tøj fra Only og Zhenzi, men også de mere eksklusive mærker som Cream og Kaffe.”

Kurver er elegante

I butikken fører de alle størrelser fra 32 – 56, og det er der en grund til.

”Jo, vi følger med tiden og med de trends, der er,” siger Stine Isbister Nielsen.

”Og det betyder, at der både er plads til teenageren, men også til dem, med de kvindelige former. Det er en krops-positiv indstilling, og det har vi haft i alle de fire år, vi har fandtes. Det handler om de gode snit i tøjet, så kurverne bliver fremhævet korrekt, og så også gode mærker i gode snit, deriblandt Kaffe Curve, Only CarmaKoma og No. 1 by Ox.”

Florlette, transparente bluser, formskårne blazere fra Kaffe og også bum bags (red. mindre taske med bælte) i ægte lammeskind fra Orchid er alt sammen hits her hos os i butikken.

På facebook har vi ogsåkonkurrencer, hvor folk kan vinde varer fra vores butik, og selvom vi begge er Hirtshals-piger, så har vi altså også kunder, der kommer fra både Ålborg, Skagen og Lønstrup, og såmænd også fra Sjælland,” slutter Stine Isbister Nielsen af.

Butik Laura holder åbent alle hverdage 10:00 til 17:30 og lørdag 10:00 til 14:00 og ligger på Nørregade 3, 9850 Hirtshals, i den del af gågaden, der har gode parkeringsmuligheder og bilkørsel. 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Butik Laura