Familieforøgelse hos HAVKYST: Søger ekstra hænder til sommerens travlhed

Cecilie venter en baby i juni. Dette betyder dog, at der vil være behov for ekstra hænder i den travle sommerperiode (Foto: Privatfoto)
dato

Den populære tøjbutik, HAVKYST, har en glædelig nyhed at dele. Cecilie venter en baby i juni. Dette betyder dog, at der vil være behov for ekstra hænder i den travle sommerperiode.

Lene er derfor på udkig efter en ny medarbejder, der kan hjælpe hende gennem sommerens travlhed. Hvis du eller nogen du kender, er et godt match til HAVKYST og er klar til at arbejde sammen med Lene i sommermånederne, er du velkommen til at indsende en ansøgning.

Den ideelle kandidat skal være loyal, kunne bevare overblikket i travle perioder, være imødekommende og have et godt humør.

Fleksibilitet i forhold til arbejdstider er også et must, da der vil være behov for at arbejde i hverdage, weekender og ferie - specielt i uge 29, 30 og 31.

En interesse for mode vil være en fordel, men det er ikke et krav. Kandidaten skal også være klar til at blive fotograferet til brug på sociale medier.

Ansættelsen vil starte den 1. juni og vil være på 20-25 timer om ugen, med mulighed for flere timer.

Lene og Cecilie glæder sig til at høre fra potentielle kandidater og byde et nyt medlem velkommen til HAVKYST-familien.

Kilde: Havkyst