Havkyst i Hirtshals introducerer Liberté Essentiel i butikken

Lene fra Havkyst glæder sig meget over at man nu kan præsentere Liberté Essentiel (Foto: Havkyst)
Profilbillede
dato

Tøjbutikken Havkyst har for nylig indført mærket Liberté Essentiel i deres sortiment, og det har skabt begejstring blandt kunderne.

Cecilie og Lene, ejerne af Havkyst, deler begejstringen for Liberté Essentiel og fortæller om deres opdagelse på en modemesse i København.

“Vi har fornyligt taget Liberté Essentiel ind i vores lille butik. Liberté er et mærke vi begge lynhurtigt faldt for på modemessen i KBH. Vi var bl.a. taget afsted for netop at finde et nyt mærke som passede ind til det vi søgte nu og her, og det må man sige at vi fandt. Liberté gør i den grad noget ud af kvaliteten på tøjet og rammer en utrolig bred kundekreds.”

Det er tydeligt, at Cecilie og Lene har store forventninger til, hvad Liberté Essentiel kan tilføre deres butik og kunder.

“Vores forventninger til Liberté er store. Vi er selv meget tilfredse med kvaliteten på tøjet, som selvfølgelig giver os ro i maven, når vi skal sælge det videre til vores kunder. Det er vigtigt at vi altid selv kan stå inden for det vores kunder kan finde i butikken og på vores Facebook.”


Det populære Alma sæt i klassisk sort, og så inden længe lander i butikken i nye print & Liberté-bluse som lige nu kan købes i butikken eller over Facebook (Foto: Liberté Essentiel)

“Derudover synes vi at selve tøjet udstråler noget virkelig fedt og smart, og samtidig rammer stort set alle aldre. Det er vigtigt for os, da vores butik generelt henvender sig til en meget bred kundekreds.”

Havkyst deler regelmæssigt deres nyeste styles og nyheder på deres Facebook og Instagram, hvor deres kunder følger med og foretager deres indkøb.

Deres forventninger er høje, og de ser frem til større leverancer af Liberté Essentiel i oktober.

“Liberté er et mærke som vi begge vidste lidt til på forhånd og havde derudover haft en stor efterspørgsel på deres tøj. Vi er blevet utrolig positivt overrasket over deres kvalitet på tøjet som både er stilfuldt og behageligt. Liberté er ikke kun et mærke der henvender sig til den yngre kundekreds, men breder sig faktisk ud til alle.”, forklarer Cecilie og Lene

Du finder meget mere om Havkyst på deres Facebookside og hjemmeside.


Den sorte Liberté-kjole kan lige nu købes i butikken eller over Facebook & den stribede Liberté-kjole som kommer i butikken i oktober (Foto: Liberté Essentiel)

Kilde: Havkyst