Seneste regnskab fra VENDELBO WOOD WORK ApS og 4 andre lokale virksomheder

dato

VENDELBO WOOD WORK ApS i Hirtshals kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,1 mio. kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde VENDELBO WOOD WORK ApS en bruttofortjeneste på 5,5 mio. kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 6,8 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


HARRY THAARUP MURER- OG ENTREPRENØRFORRETNING A/S i Hirtshals kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 5.974 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde HARRY THAARUP MURER- OG ENTREPRENØRFORRETNING A/S en bruttofortjeneste på 3,8 mio. kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,6 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


MALERVIKAR ApS i Hirtshals kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 34.900 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde MALERVIKAR ApS en bruttofortjeneste på 6,9 mio. kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 7,6 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


TORNBY ENTREPRENØRFORRETNING ApS i Hirtshals kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 897.837 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TORNBY ENTREPRENØRFORRETNING ApS en bruttofortjeneste på 1,9 mio. kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,5 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


'THAARUPS TØMRERFORRETNING A/S' i Hirtshals kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 381.495 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde 'THAARUPS TØMRERFORRETNING A/S' en bruttofortjeneste på 2,2 mio. kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,7 mio. kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Kilde: Erhvervsstyrelsen