Byens bedste bøffer hos SPAR

Profilbillede
dato

Hos Spar Butikken og Slagter Winther i Hirtshals er de glade. Deres kødleverandør er netop blevet valgt til at have verdens bedste steak – og den kan altså købes i Hirtshals.

Det er altid en stor tilfredsstillelse, når noget af det man sælger i sin butik, er et godt produkt. Det er en rar følelse, når ens vare er bedre end de flestes, og sådan har købmanden Rene og slagtermesteren Dion i Hirtshals det formentlig i de her dage.

De kan i hvert fald fortælle til Hirtshals Bindslev Avis, at de sælger nogle af verdens bedste bøffer i deres butik. Det er deres leverandør af oksekød, JN Meat International, der for tredje gang er kåret til at have verdens bedste steak – det er sket under World Steak Challenge i Dublin via en blindtest.

Så har du brug for et godt stykke kød til weekenden, så skal du måske prøve verdens bedste bøf købt på Margrethevej i Hirtshals?

Både købmanden og slagtermesteren er naturligvis rigtig glade for, at deres leverandør er så dygtig. Hvem vil ikke også gerne kunne sætte tænderne i et virkelig godt stykke kød, når det nu skal være.

Kilde: Hirtshals Bindslev Avis