Byggeriet til ny ALDI er i gang

Profilbillede

Der har været en del frem og tilbage, når det kommer til den ny Aldi på Stoltzes Plads i Hirtshals, men nu er byggeriet angiveligt gået i gang.

Det rykker nærmere og nærmere, at beboerne og turisterne i Hirtshals og omegn kan tage ned i Aldi og handle, når de har brug for mælk, gryn, brød eller andre dagligvarer.

Der er nemlig endelig begyndt at ske noget med det byggeri på Stoltzes Plads, der skal ende med at blive en Aldi butik i Hirtshals, beretter Nordsø Posten.

Byggeriet er ellers forsinket med mere end et år, fordi der har været klager og andre ting, der har forsinket projektet. Der er nok ikke mange i Hirtshals, der ikke har fulgt sagen nøje gennem det seneste år, og rigtig mange har protesteret mod projektet.

Men det er altså et projekt, der er kommet for at blive. Hvad end man kan lide det eller ej, så kommer der en ny Aldi butik i byen – og udbuddet af varer bliver større for alle, der skal handle ind. 

Om man vil benytte tilbuddet eller ej, det er jo op til en selv. Men nu hvor byggeriet er i gang, ser det ud til, at sagen måske snart når sin afslutning.

Kilde: Redaktionen