Din lokale tøjmand har skiftet navn

Profilbillede
dato

Har du opdaget det? Hvis ikke, så går der nok ikke længe, for din lokale tøjforretning til mænd i Hirtshals har skiftet navn. Wagner i Nørregade er blevet til Tøjeksperten.

Måske tænker du, at det ikke betyder det store for dig, om din lokale tøjbutik hedder Wagner eller Tøjeksperten, men det vil faktisk have lidt indflydelse på sortimentet af varer, nu hvor Wagner fra 1. oktober er blevet til Tøjeksperten.

Butikken, som ligger i Nørregade, har skiftet navn og koncept, fordi det giver en bedre markedsføring, og der samtidig vil være et større sortiment særligt i forhold til de lidt yngre kunder, fortæller indehaver Rene Skjoldager til Hirtshals Bindslev Avis.

Han kan fortælle, at ændringen af konceptet gør, at de kan være mere slagkraftige i deres tilbud og de daglige priser, og det har jo også en stor værdi for kunderne, må man sige.

I butikken vil du fremadrettet opleve den samme service og mange af den slags varer, du kender til. Butikken bliver altså ikke en helt andet, og det vil stadig være en lokal tøjforretning. Dog med en anelse større sportsafdeling. Så hvis sport er noget for dig, kan du godt glæde dig til det.

Kilde: Hirtshals Bindslev Avis