Døgnrapporten i Hirtshals: torsdag den 16. september

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Hirtshals er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Lovgivning om euforiserende stoffer

Politiet var i anden anledning til stede på Grønnevej i Hirtshals. I den forbindelse antraf de en person, der udviste mistænkelig adfærd. Han blev visiteret og ved visitationen fundet i besiddelse af 1, 44 g skunk. Dette stof er omfattet af lov om euforiserende stoffer. Stoffet blev konfiskeret, og den pågældende kan nu se frem til at modtage en bøde for besiddelsen af stoffet.

Indbrud i villa

Onsdag middag blev der konstateret indbrud i en villa på Vandværksvej i Bindslev. Gerningsmanden havde skaffet sig adgang til villaen via et åbenstående badeværelsesvindue. Gerningsmanden havde stjålet penge fra villaen. Gerningsmanden beskrives som: mand, 20-24 år, høj, slank af bygning, dansk udseende, iført sorte bukser og hvid hættetrøje. Han blev kort efter indbruddet set uden for villaen.

Narkopåvirket bilist

Onsdag aften kl. 2052 bemærkede en årvågen patrulje en bil, der kørte i vestlig retning på Brønderslevvej i Frederikshavn. De besluttede sig for at standse køretøjet. Da de rettede henvendelse til føreren, kunne de ved test konstatere, at han var påvirket af euforiserende stoffer. Han var i forvejen frakendt retten til at køre bil. Han blev anholdt, og der blev udtaget en blodprøve, der vil vise hvilken type stof han var påvirket af.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi