En skøn dag i vente med veterantræf i Hirtshals

Profilbillede
Rebecca Sejer Werge

Hvis du elsker gamle biler og køretøjer, så kan du godt glæde dig til lørdag den 14. august i Hirtshals. Her bliver byen propfyldt med over 100 veteranbil, lastvogne, motorcykler, knallerter og traktorer.

Det bliver en sand festdag for alle dem, der holder af at kigge på gamle køretøjer, når hele gågaden og Grønne Plads ved havnen bliver fyldt til randen med alle de interessante biler, lastvogne og andre veterankøretøjer i Hirtshals.

Det hele sker lørdag den 14. august fra klokken 10.00, når der er veterantræf i byen. Det varer cirka fire timer, og der vil være nok at se på i disse timer.

Hvis du vil vide mere om arrangementet, kan du se mere på www.hirtshals-veteran.dk

Du kan også være med

Hvis du selv har et veterankøretøj, kan du melde dig til for at udstille, men du kan også bare tage forbi som publikum og blot nyde synet af det hele. Det er gratis at deltage både som udstiller og publikum, og er du med sammen med dit veterankøretøj, så vil der være særligt gode tilbud af morgen- og middagsmad og eftermiddagskaffe.

I løbet af dagen vil der også være musik, hvor hele to orkestre sørger for god musikalsk underholdning til alle besøgende og udstillere. 

Det er første gang, at arrangementet, der afholdes af Hirtshals Handel og Erhverv og Hirtshals Turisme, skal foregå i Hirtshals. Men det er planen, at det skal være en fremtidig tradition med et veterantræf i byen.

I første omgang skal det første af sin slags lige afholdes – og dette bliver altså den 14. august, så kig forbi til en spændende dag i køretøjernes tegn.  

Kilde: Redaktionen
Flere artikler