Entreprenør P. Johansen: Et lokalt entreprenørfirma der værdsætter kvalitet og miljøet

Når du mangler et entreprenørfirma i Nordjylland til dit næste have- eller udendørsprojekt, kan du altid stole på Entreprenør P. Johansen ApS for et kvalitetsbevidst arbejde, der lever op til dine forventninger. (Foto: Entreprenør P. Johansen)
Profilbillede
dato

Hjørring har en pålidelig partner inden for entreprenørbranchen - Entreprenør P. Johansen, der drives af Peter B. Johansen. Med mange års erfaring inden for branchen tilbyder de et bredt spektrum af tjenester, der spænder fra knusning og sortering af materialer til forskellige former for entreprenørarbejde og kloakering.

Hos Entreprenør P. Johansen er en aftale en aftale. Deres kunder kan stole på, at firmaet leverer arbejdet som aftalt. Kundernes tilfredshed er altid i fokus, og firmaet bestræber sig på at opretholde et højt kvalitetsniveau i alle deres opgaver.

Deres opgaver rummer alt fra containerkørsel og vognmænd til kloakering og meget mere.

Uanset om opgaven er stor eller lille og udføres for kommuner eller private, har Entreprenør P. Johansen bevist deres evne til at løse forskellige udfordringer.

De kan også lave entreprenør såsom veje, stier, parkeringspladser, samt alt inden for nedbrydningsopgaver og kloakering.

Når du mangler et entreprenørfirma i Nordjylland til dit næste have- eller udendørsprojekt, kan du altid stole på Entreprenør P. Johansen ApS for et kvalitetsbevidst arbejde, der lever op til dine forventninger.

"Vi har altid fokus på dig som kunde. Derfor indgår vi i dialog med dig omkring arbejdet, så du er garanteret et resultat, der stemmer overens med det, du havde forestillet dig. Vi holder til i Hjørring, men kommer ud i hele Nordjylland og udfører entreprenørarbejde," fortæller Peter Johansen.


Entreprenør P. Johansens containerudlejning er tilgængelig for både private og virksomheder (Foto: Entreprenør P. Johansen)

Stort fokus på miljøet
Et af firmaets miljømæssige fokusområder er genanvendelse. De har et dedikeret område, hvor de genanvender forskellige materialer fra byggerier. Eksempelvis knuser de beton fra byggeprojekter, som kan genbruges til konstruktion af veje, indkørsler og bygninger.

Derudover renser de også jord, sand og grus, så det kan genbruges. De modtager materialer fra både håndværkere og private, og de tager imod alle typer materialer.

Entreprenør P. Johansen håndterer nemt og hurtigt materialer fra nedrivnings-, anlægs- eller byggeprojekter. De håndterer jord, beton og tegl og har et mobilt knuseanlæg, der sikrer genanvendelse af så mange materialer som muligt.

"Genanvendelse er et stort emne for os. Derfor går vi forrest mod et bedre miljø og genanvendelse af diverse materialer," understreger Peter Johansen.

De vigtigste tjenester, som Entreprenør P. Johansen tilbyder, inkluderer:

  • Anlægsarbejde: Uanset om du har brug for en ny terrasse, indkørsel eller noget helt tredje, sørger firmaet for at give dig drømmehaven. De etablerer også byggegrunde, parkeringspladser og veje.

  • Knusning: Knusning af forskellige materialer er et af firmaets specialer. De kan knuse beton, tegl, brokker, asfalt og meget mere. Derudover sørger de altid for at rydde op og efterlade området jævnt.

  • Oprensning af søer: Entreprenør P. Johansen tager sig af søer, der er tilgroede eller tilstoppede med slam. De genopretter en god vandkvalitet i disse områder.

  • Nedbrydning samt salg af sten, grus og sand: Firmaet udfører nedbrydningsarbejde og sælger også forskellige typer materialer som sten, grus og sand.

  • Udlejning af maskiner med fører: Hvis du har brug for maskiner til dit projekt, kan du leje en bred vifte af maskiner fra Entreprenør P. Johansen, inklusive gravemaskiner fra 2 til 38 tons med alt udstyr, gummigeder, minigravere, mobilt sorteringsanlæg og mobilt knuseanlæg.

  • Kloakering: Anlæg af nye kloakker, ledningsarbejde og tilslutning fra hus til kloak

Entreprenør P. Johansen er det lokale entreprenørfirma i Hjørring, der prioriterer kvalitet, kundetilfredshed og miljøbevidsthed. Med deres omfattende erfaring og brede vifte af tjenester er de din pålidelige partner til ethvert entreprenørprojekt i Nordjylland.

Besøg deres hjemmeside, for at blive endnu klogere på, hvad de kan gøre for dig, eller følg med på deres Facebookside, hvor der af og til er konkurrencer.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Entreprenør P. Johansen