Få en snak med Hjemmeværnet i Hirtshals

Profilbillede
Astrid Bruun

Hvis du går og er i tvivl om, hvad Hjemmeværnet laver, så tag forbi Den Grønne Plads den 4. august eller den 11. august – her kan du blive klogere på, om det er noget for dig.

Går du rundt og drømmer om at bruge din fritid på noget meningsfuldt, hvor du kommer ud i naturen, ud på projekter, skal løse opgaver og bruge tid med gode kammerater, så er det måske noget for dig at søge ind i Hjemmeværnet.

Du kan høre meget mere om, hvad man laver i Hjemmeværnet, hvis du kigger forbi Den Grønne Plads den 4- eller 11. august mellem klokken 10.00 til 17.00, hvor du kan få en snak med en fra Hjemmeværnet. 

Det er den lokale afdeling af Hjemmeværnet fra Sindal/Hirtshals, som stiller op for at fortælle om deres arbejde. De er et bevogtnings-kompagni, som holder til i Hjørring. Deres hovedopgave er at støtte Forsvaret, Beredskab og Politiet, hvis der eksempelvis er en eftersøgning af person i gang eller sat afspærringer op, skriver Nordsø Posten.

Der vil på dagen være flere af de lokale fra Hjemmeværnet, som kan fortælle dig om alt det, de oplever og laver. Det kan du høre mere om, stille spørgsmål og få stillet noget af din nysgerrighed. Der vil også være en hundeføre, som har en eller flere hunde med, hvis det er interessant for dig at høre mere om det.

Kilde: Redaktionen