Få job som sygeplejerske på ældrecenter i Hirtshals

Profilbillede
Astrid Bruun

Hvis du er uddannet sygeplejerske og mangler et job i Hirtshals, så har du nu muligheden for at blive en del af arbejdsteamet på Ældrecenter Vikingbanke.

Måske trænger du til at prøve noget nyt, eller du står uden job og savner et godt arbejde, så har du muligheden nu 

På Ældrecenter Vikingbanke i Hirtshals søger de en sygeplejerske med tiltrædelse 1. december 2021 eller efter aftale, skriver Nordsø Posten – der også skriver, at du gerne må have lyst til at bidrage med en udvikling og øget faglighed til ældrecentret.

Hvis du ønsker nyt arbejde, så er dette på en ugentlig arbejdstid på 32 timer, og arbejdstiderne vil primært være placeret på hverdage og enkelte helligdage. 

På Ældrecenter Vikingbanke bor 30 beboere fordelt på 3 afsnit. Stedet ambition er at sikre beboerne et trygt og værdigt liv, og de prioriterer en høj faglighed i et varmt, trygt og hjemligt miljø for beboerne. Der er desuden stor vægt på forholdet mellem de forskellige kollegaer på stedet.

Du kan læse meget mere om stillingen på lige her– der blandt andet beskriver, hvad arbejdspladsen kan tilbyde dig i hverdagen, og hvordan sammensætningen af personalet er samt visioner og tanker om centret.

Kilde: Redaktionen