Flere tilfælde af tricktyveri i hjemmet hos ældre kvinder, narkokørsel, indbrud og unge mænd sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen.

Profilbillede
dato

Hirtshals er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hjemmerøveri begået omkring Klokkerholm

Nordjyllands Politi modtog i fredags, den 28. juli 2023, en anmeldelse vedrørende et nyt tilfælde af et hjemmerøveri.

 

Den alvorlige forbrydelse er, i stil med den tilsvarende forbrydelse ugen før, begået mod en ældre mand, som bor på adresse, der ligger mellem Øster Brønderslev og Klokkerholm i Vendsyssel. Alle med oplysninger i sagen bedes ringe på telefon 114.

 

Læs mere her.

 

 

Store mængder IT-udstyr stjålet ved indbrud

Ukendte indbrudstyve brød ind i en lagerbygning på Bouet Møllevej i Nørresundby natten mellem torsdag og fredag. Da en medarbejder mødte på arbejde fredag morgen, opdagede han med det samme, at der havde været indbrud, idet hoveddøren stod åben. Han skyndte sig derefter at anmelde indbruddet til politiet.

 

Da politiet ankom til stedet, kunne det ses, at tyvene kom ind gennem et vindue, de havde brudt op ved at fjerne listerne. Derefter havde de gennemrodet bygningen og tømt en del hylder for varer.

 

Blandt tyvekosterne var 200-300 bærbare computere, flere tusinde ram-klodser, omkring 500 processerer til computere, 30-40 telefoner, en boremaskine og andet værktøj.

Tyvene forlod stedet igen gennem det åbne dør. 

Har du set noget? Kontakt politiet på 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer. 

Læs mere på www.nabohjælp.dk/app eller hent nabohjælps gratis app her:

Download i App Store 
 
Download i Google Play 

 

 

Narkokørsel

Politiet anholdte og sigtede en ung mand for narkokørsel og besiddelse fredag eftermiddag.

 

Forinden havde vagtcentralen modtaget flere anmeldelser vedrørende en bil, der kørte på Nordjyske Motorvej i sydgående retning ved Aalborg. Bilen slingrende og påkørte autoværnet flere gange.

 

Ikke længe efter lykkedes det politiet af standse bilisten, da han kørte af motorvejen igen. 

 

Bilisten var påvirket af euforiserende stoffer, og da politiet ransagede hans bil, fandt de 2,72 gram hash. Hashen blev konfiskeret. 
  

 

Ældre kvinde udsat for tricktyveri i hjemmet

Fredag aften modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse fra en borger, hvis underbo lige havde været udsat for et tricktyveri. 

En ukendt kvinde havde ringet på hos underboen – en ældre kvinde – og forklaret, at hun boede i bygningn, og at hun havde fødselsdag, men at ingen ville fejre hende. Den ukendte kvinde havde derfor småkager med og ville høre, om den ældre kvinde ville fejre hende for en stund. 

Den ældre kvinde lukkede hende ind i 10-15 minutter, men pludselig udbrød den ukendte kvinde, at hun havde en steg i ovnen og derfor blev nødt til at gå hjem.

Da hun var gået, opdagede den ældre kvinde, at der manglede et større pengebeløb fra en skuffe i soveværelset. 

Episoden fandt sted på Mågevej i Hirtshals

 

Beskyt dig mod tricktyve i hjemmet

  • Vær opmærksom og lav faste aftaler
  • Luk kun nogen ind du kender eller har en fast aftale med 
  • Kender du dine naboer, kan I hjælpe med at holde øje og passe på hinanden
  • Hav ikke for mange kontanter i hjemmet og hav ikke din pung liggende fremme

 

Læs mere her

 

 

Ung mand anholdt i Jomfru Ane Gade

En bytur i Jomfru Ane Gade endte meget dårligt for en ung mand natten til lørdag. Manden var meget truende og både slog og råbte efter en dørmand. Derfor blev politiet tilkaldt. 

Den unge mand råbte også skældsord efter politiet. Derfor blev han anholdt af politiet, som efterfølgende kørte ham til detentionen, så han kunne sove sin brandert ud. 

Politiet sigtede den unge mand for at overtræde ordensbekendtgørelsen. 

 

 

Endnu et tricktyveri i hjemmet hos ældre kvinde

Lørdag ved middagstid blev endnu en ældre kvindelig borger udsat for tricktyveri. Da kvinden var nede med flasker, henvendte en mand sig pludselig til hende. 

Han forklarede, at der havde været ballade med nogle unge mænd, der havde fundet nøgler til nogle af lejlighederne i området. Manden ville derfor gerne tjekke, om den ældre kvinde havde fået stjålet noget. 

Han gik derfor med op i hendes lejlighed. Hun kiggede i en skuffe, som hun plejede at have penge i, og pengene lå der stadig. 

Manden åbnede derefter skuffen igen og tog pengene. Den ældre kvinde turde dog ikke at konfrontere ham med tyveriet. Han forlod stedet, og hun ringede til politiet. 

 

Dette tricktyveri fandt sted på Ingeborgvej i Frederikshavn.

 

 

Mand sigtet: Tissede op ad butiksrude 

En ung mand blev sigtet af politiet natten til søndag for at overtræde ordenbekendtgørelsen. 

Politiet patruljerede omkring Jomfru Ane Gade, da en betjent fik øje på den unge mand. Han stod og tissede op ad en butiksrude i Vesterå, hvilket er en forstyrrelse af den offentlige orden. 

Den unge mand erkendte, hvad han havde gjort og fik en bøde.

 

Narkokørsel

Politiet standsede søndag formiddag en bilist, der kom kørende ad Aarsvej i Løgstør.

Bilisten virkede påvirket, og en test viste, at hun var påvirket af hash. 

Hun forklarede selv, at hun kort forinden havde røget en joint. Derfor anholdte politiet hende og sigtede hende for narkokørsel.

Politiet ransagede derefter hendes bil, og her fandt betjentene 49 gram hash. Dette blev konfiskeret, og hun blev yderligere sigtet jf. lovgivning om euforiserende stoffer.

 

 

Følg Nordjyllands Politi på:


Twitter @NjylPoliti

Facebook @NjylPoliti

Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet

Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til en hver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her:

https://politi.dk/abonner

 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi