Fortuna Hjørring skal ud i sæsonens sidste ligaopgør

Foto: Jess M. Madsen. Fortuna sled sig til en besked 1-0-sejr i sæsonpremiere på Nord Energi Arena. Thy Thisted gå efter revanche.
dato

For Fortuna drejer det sig udelukkende om æren og styrkelse af selvtilliden, når holdet går på banen i Thisted lørdag kl. 14.

Bronzemedaljerne er sikret, så nu er det udelukkende et spørgsmål om at få bragt selvtilliden helt på plads hos spillerne forud for finalen i Gjensidige Kvindepokalen, der spilles på Aalborg Portland Park onsdag den 21. juni kl. 18:30. Modstanderen er FC Nordsjælland.

Fortuna begyndte slutspillet på hjemmebane mod FC Thy ThistedQ. Her blev det til en beskeden sejr på 1-0.

Siden har Fortuna opnået ganske gode resultater i ligaen, mens Thy Thisted ikke har tjent et eneste point og står med de 19 points der blev hentet i grundspillet.

Der er tradition for, at FC Thy Thisted og Fortuna giver hinanden gode kampe, og lørdagens kamp bliver ingen undtagelse.

Thy Thisted har et godt hjemmepublikum, som kan opmuntre spillerne. Fortuna har inviteret til fan-tur, så der er også opbakning til de grønne.

Mens Thy ThistedQ kan gå på sommerferie straks efter kampen har Fortuna-spillerne stadig en halv snes dage på træningsbanen, inden det går løs i pokalfinalen.

 Fortuna har allerede tilmelding til et større fan-arrangement onsdag den 21. juni.

TILMELDING KAN SKE HER!

Kilde: Fortuna Hjørring
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.