Fra almindelig smed til IT-smed

Foto: Nygreen IT ApS.
Profilbillede

Kent Nygreen har ikke altid vidst, at han ville arbejde med IT, og han er egentlig uddannet smed.

Dog har han siden år 2000 arbejdet med IT i sin egen virksomhed Nygreen IT. Det skete efter, at han tilfældigvis faldt over nogle motorer og lidt EDB. 

“På et tidspunkt havde vi nogle motorer og lidt EDB, som skulle ordnes. Det var der, jeg fandt ud af, at jeg synes, det var rigtig spændende. Men det skete ret tilfældigt.”

Kent har lært sig selv alt om IT over mange år, og i dag laver Nygreen IT alt fra netværk, til serveropsætning og support.
Det er specielt erhvervskunder, de hjælper med at lave netværk og opsætte servere for, så de får drevet deres programmer.
Men der er hele tiden nye ting at sætte sig ind i i IT branchen. 

“Mit erhverv ændrer sig hele tiden, da der hele tiden kommer nye produkter, og det, de skal kunne, ændrer sig hele tiden.
Så der er altid mange nye ting, man skal sætte sig ind i.” 

Nygreen IT består af Kent og en lærling, men de er med i en landsdækkende kæde af IT-folk, som alle hjælper hinanden. 

“Vi har er stort netværk af IT-folk over hele landet, hvor folk hjælper hinanden. Det kan både være, hvis man har meget erhverv, eller hvis man har brug for hjælp indenfor et specielt felt. Der er vi rigtig heldige.”

Kent er meget interesseret i sikkerhed, og sikkerhed er derfor også meget vigtig for ham i Nygreen IT. Derfor er Nygreen IT med i en landsdækkende gruppe, der arbejder med sikkerhed for firmaer.

“Med sikkerhed mener jeg, sikkerhed for ikke at blive hacket og få virus, og at alt kører optimalt, så der ikke er noget, der hakker. Det har især været vigtigt i corona-tiden, fordi der har været mange hackere, nu når folk sidder hjemme og arbejder. Der sidder de nemlig på deres eget netværk, og de har derfor ikke samme netværk beskyttelse.”

I corona-tiden har Nygreen IT også haft næsten mere at lave, fordi der er mange, der har haft brug for hjælp, når de skulle arbejde hjemmefra.

“Vi havde især travlt i starten af corona-tiden, fordi der var rigtig mange, der blev sendt hjem og fik at vide, at de skulle arbejde hjemmefra. Derfor var der mange, der skulle lære, hvordan man skulle bruge systemerne. Alle vores kunder har dog bærbare, så det var en nem overgang.”

Læs mere om Nygreen IT på hjemmesiden her. 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Kent Nygreen // Nygreen IT
Flere artikler