Hirtshals Tennisklub - NU med PADEL

Foto: Hirtshals Tennisklub.

Åbningsarrangement lørdag den 23. september kl. 10:00-12:00

Det er ikke helt ude i skoven …

Efter flere måneders spænding kan Hirtshals Tennisklub nu endelig introducere padel, som er en populær sport i fremgang over hele landet.

Det glæder formand Susanne Krohn Djurhuus, der sammen med en arbejdsom bestyrelse har lagt mange timer og energi i planlægning og byggestyring af det nye padelanlæg, der er etableret på tennisklubbens matrikel.

“Det er heldigvis ikke gået ubemærket hen, at der på Halvejen har været gang i byggeri og anlæg af to padelbaner, der også kan anvendes som multibaner. Der er tale om to fine glas konstruktioner med græs underlag og højt til himlen, og i Hirtshals Tennisklub ser vi frem til yderligere aktivitet i skovkanten. Mange færdes langs de eksisterende baner og har været dejligt nysgerrige og positive omkring klubbens nye tiltag” beretter Erik Jan Pedersen.

Anlæggelsen af de to baner er kommet i stand dels gennem fonde og dels ved solide donationer primært fra lokale virksomheder, som velvilligt har investeret i klubbens fremtid til glæde og gavn for byens borgere.

“Der hersker ingen tvivl om, at padel- og multibanernes hurtige tilblivelse skyldes et aktivt og smidigt samarbejde blandt bestyrelsen og de lokale erhvervsdrivende. Det er simpelthen fantastisk”, udtaler Susanne Krohn Djurhuus.

Padel kan kort beskrives som en blanding af tennis og squash. Det spilles med bat og kræver ikke helt de samme tekniske og fysiske forudsætninger som tennis, lyder beskrivelserne - og sportens popularitet taler for sig selv, for der er flere padelbaner omkring i landet, hvor der er ventelister på banetider.

Således har Hirtshals Tennisklub også allerede fået henvendelser fra foreninger, virksomheder og institutioner, der ønsker at prøve kræfter med den nye sportsgren. Bat og bold kan lånes i klubben - og ikke kun på åbningsdagen.

Således kan man prøve kræfter med sporten, inden man eventuelt beslutter sig for at investere i sit eget grej. Samtidig er der en skarp pris på medlemskab resten af året. Det fordelagtige kontingent giver adgang til både tennis- og padelbaner frem til næste års generalforsamling i tennisklubben. Det betyder, at unge under 18 koster 250 kr, og voksne spiller for 500 kr resten af sæsonen.

Festlighederne begynder allerede fredag den 22. september for indbudte sponsorer, men LØRDAG den 23/9 håber Hirtshals Tennisklub at se mange interesserede til den officielle indvielse af padel- og multibanerne kl. 10 -12.

Der er selvfølgelig mulighed for at spille og forhåbentlig mærke det fællesskab, der hver uge lokker spillere i alle aldre på banerne.

Vel mødt lørdag d. 23/9 kl. 10-12

Kilde: Hirtshals Tennisklub
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.