Hotel- og kroejer drømmer om at kombinere turisme og spiritusproduktion

Profilbillede
dato

Mange forretningsejere har været kreative under corona-krisen, og sådan er det også i Hirtshals, hvor hotel- og kroejer Per Windahl Jensen har besluttet sig for at gå nye veje. Han vil lave whisky og gin til salg. 

Coronavirus og pandemiens begrænsninger de sidste halvandet år kan mærkes i hele landet, og det kan de også hos Per Windahl Jensen fra Hirtshals Hotel og Hirtshals Kro. Nu udvider han derfor forretningen og starter en produktion af blandt andet whisky og gin.

Per Windahl Jensen fortæller til ligeher.nu, at han har investeret i et nyt destillationsanlæg, hvor han med tiden kan producere gin og whisky. Det er et såkaldt minianlæg, der er en forholdsvis billig måde at komme i gang med produktionen på, fortæller han.

Det nye ben i forretningen er en måde at sikre sig selv fremover. For i en usikker turistbranche er det godt med nye tiltag, som kan være med til at sikre fremgang i de næste mange år.

Helt grundlæggende handler det også om, at det med at lave spiritus er noget, som Per Windahl Jensen har lyst til at prøve af – og så kan nu lige så godt være det rette tidspunkt at gøre det på, som så mange andre. 

Det kan altså være, du skal et smut forbi Hirtshals Hotel eller Hirtshals Kro for at smage på varerne engang i fremtiden. 

Kilde: Redaktion