Invitation til ildsjælenetværksmøde

dato

For tredje gang inviterer Hjørring Kommune til Ildsjælenetværksmøde. Det finder sted;  Torsdag den 26. oktober kl. 16-18 på Tversted skole.    

Ildsjælenetværket giver dig mulighed for at møde andre frivillige ildsjæle i kommunen, og udveksle ideer og erfaringer.  I år handler mødet om hvordan vi kan bruge kulturen til at opbygge og styrke relationer, fællesskaber og sammenhængs-kraft på tværs af interesser og samtidig understøtte det gode hverdagsliv.    

I anledning af at Hjørring Kommune er i gang med at lave en ny kulturpolitik, er årets udgave af Ildsjælenetværksmødet samtidigt en del af den inddragende proces, hvor politikere og administration indsamler gode idéer til hvilke rammer sådan en kulturpolitik bør indeholde. Kommentarer fra mødet vil indgå i processen med den nye kulturpolitik.  

Programmet for dagen:   

  • 16.00-16:05: Velkomst v. Tim Jensen (A), Byrådsmedlem   
  • 16:05-16:10: Dagens program v. Leif Lund Jakobsen, Leder for kultur- og eventområdet i Hjørring Kommune.  
  • 16:10-16:30: Kort om samspillet mellem strikkevirksomheden Isager og Kulturforeningen Tversted Skole  
  • 16:30-17:15: Oplæg om ”Hvordan Ildsjælenes x-faktor og kulturens y-faktor tilsammen skaber grobunden for bæredygtige levesteder på landet og i byen?” v. Marie Louise Hartvig Widding, BARK Rådgivning  
  • 17:15-18: Snak og aftensmad fra Hirseriet.  

Tilmelding
Arrangementet er gratis og alle er velkomne! Der vil på mødet blive serveret aftensmad og af hensyn til forplejning er tilmelding nødvendig senest søndag den 22. oktober via dette link eller i menuen.

Det er første til mølle og der er 150 pladser.  

https://hjoerring.dk/fritid-og-kultur/kulturomraadet/ny-kulturpolitik/invitation-til-ildsjaelenetvaerksmoede

Kilde: Hjørring Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.