Kendt spisested sat til salg

Profilbillede
dato

Ejerne af restaurant Lilleheden, Mona og Ejvind Kjeldsen Jensen, har sat deres livsværk til salg – og de venter gerne på den helt rette køber.

Der ligger et utal af arbejdstimer bag den succes, som Restaurant Lilleheden i dag har – over 40 års slid og slæb, men formentlig også glæder og begejstring. Derfor er det sikkert også en stor ting for ejerne Mona og Ejvind Kjeldsen Jensen, at de nu har sat spisestedet til salg efter så mange års ejerskab.

Men som den 62-årige Ejvind Kjeldsen Jensen fortæller til Hirtshals Bindslev Avis, så bliver han ældre. Han regner dog ikke med, at stedet bliver afhændet i morgen, og ved godt, der kan gå noget tid. Restauranten er sat til salg for 12,5 millioner kroner, ifølge avisen, og indtil den rette køber er fundet, har parret tænkt sig at holde stedet kørende, som de plejer.

Det er et stort at styre hver dag. Der er ifølge avisen hele 20 fastansatte og 30 afløsere tilknyttet Restaurant Lilleheden, og hele 85 personer trækker hver dag i arbejdstøjet, når sommersæsonen er på sit højeste.

Det er altså noget af et maskineri en eventuel køber har mulighed for at overtage.

Kilde: Hirtshals Bindslev Avis