Lokalt interiørunivers: Kristina vil skabe oplevelser

Profilbillede
dato

Bag LUND Interiør gemmer der sig en historie om drømme, mod og det at føle sig hjemme. Efter mange års drømme blev der taget et spring og LUND Interiør blev til – næsten ved en tilfældighed. 

Butikken er ejet af parret Kristina og Jimmi. De står for den daglige drift sammen med deres medarbejder Sofie. Parret havde længe gået med en drøm om at starte noget nyt som selvstændige – drømmen blev realiseret og siden da er der sket en masse. 

LUND Interiør åbnede dørene for første gang i marts 2019. Siden da er der sket en masse – også på trods af corona-pandemiens tvangslukning. Lockdown-perioden er nemlig blevet brugt fornuftigt, for Kristina er i tiden, hvor butikken har holdt lukket, nemlig flyttet i nye lokaler. Foruden flytningen er en webshop også blomstret frem. Det havde været en drøm at nå ud til flere kunder, nære og fjerne, og webshoppen er nu med til at gøre det til en mulighed. 

I butikken bliver der solgt livsstilsprodukter – alt fra boliginteriør til velvære, delikatesser og vært- og værtindegaver. For Kristina er det vigtigt, at butikken rummer drømme og byder indenfor til oplevelser.

Butikken er et sted, hvor det er muligt at lade sig inspirere og overføre inspiration til eget hjem. Der er mulighed for at få den rigtige gave med til den, man tænker på og der er plads til store drømme og impulskøb i flere prisklasser. Målet for parret er at overraske med nye valg og muligheder for hver sæson.

 I butikken er der et stort fokus på at skabe små oplevelser i hverdagen: 

”Jeg er uddannet receptionist og har arbejdet over 20 år i hotelbranchen, men jeg vil vise, at det med at skabe gode oplevelser ikke kun hører til på et hotel eller en restaurant. Det handler om at skabe oplevelser for kunderne, så de husker én for gode ting og stunder. Det kan man sagtens overføre til service og interiør,” fortæller Kristina. 

Teamet i butikken vil være med på beatet i byen og vil være med til at skabe oplevelser, så der hele tiden sker noget nyt – det gør de ved at være åbne, imødekommende og fleksible. 

”Det er vigtigt for os at gøre det til en personlig oplevelse og vores kunder skal føle sig specielle. De er ikke bare et nummer i rækken, men bliver derimod en ven af huset,” forklarer Kristina.


Foto: Stoklund Medieproduktion

Kristina holder også events, hvor kunder bliver budt indenfor til inspiration og hyggelige stunder. Hun nåede præcis i 2019 at få føling med events og hvad der var muligt og efterspurgt, men blev så lukket ned og har ikke kunnet udfolde sin kreative sjæl på den front siden. Men i takt med den stille genåbning af samfundet spirer håbet for igen snart at kunne invitere en flok kunder til skønne oplevelser og stunder i butikken. 

 Nedlukningsperioden har ikke taget håbet fra teamet i butikken. Kristina fortæller: 

”Det har været hårdt at være lukket ned, men vi rejser os og ser fremad. Der skal nok komme lysere tider og vi er ikke bange for fremtiden”. 

Butikken fik lov til at åbne igen d. 1 marts og teamet er glade for igen at kunne bidrage til bylivet og hverdagen i Hirtshals. 

 Kristina er selv født og opvokset i Hirtshals, men har boet en del år i Aalborg. Hun er dog glad for at være tilbage i byen og for at være en del af lokalsamfundet igen. Selvom der er flere butikker i byen, som rammer lidt af de samme områder i detail, så synes hun, at der er en god og opbakkende stemning blandt byens butikker. 

”Det er en balancegang og jeg synes, vi gør det godt her i byen. Der er plads til os alle sammen. Der er ingen konkurrenter i byen, vi er alle sammen kollegaer – det, synes jeg er den indstilling, som jeg møder blandt de andre selvstændige og butiksdrivende i byen. Vi løfter hinanden og jo flere vi er i byen, jo sjovere er det at være her,” fortæller hun. 

Hirtshals og bylivet bliver altså beskrevet som et lokalsamfund, hvor byens borgere gør hver sit for at gøre det til et dejligt sted at være og Kristina og hendes mand er glade for igen at være en del af det. 

”Det lokalsamfund, som vi har her i byen, har jeg ikke oplevet andre steder. Det er ret unikt og det kendetegner vores by,” siger Kristina.

 Kristina har oplevet en anden energi fra kunderne efter genåbningen. Hun fortæller: 

“Folk trænger til at komme ud og komme væk fra hjemmekontoret og hjemmeskolen. De trænger til at komme ud og se noget nyt og lade sig inspirere og det giver mig en rigtig god energi.” 

Der er et stort fokus på at sprede god og positiv energi, for det mærker hun, at mange stadig har brug for i denne tid. Teamet i butikken er ovenud glade for at være tilbage og for at kunne være med til at bidrage til en lysere og mere positiv energi i hverdagen. 

Læs mere om Lund Interiør på butikkens hjemmeside og facebook

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Stoklund Medieproduktion // Kristina