Nordjyllands Politi: Nyt fra Hirtshals - mandag den 29. juni


Hirtshals er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud i villa

Natten til mandag kl. 0438 blev en anmelder på Skagerakvej i Hirtshals vækket af tyverialarmen. Anmelderen stod op, og så fra trappen på første sal en gerningsmand i entreen nedenunder. Anmelderen løb efter gerningsmanden, men nåede ikke at få fat i ham, før han stak af. Anmelderen har givet et signalement af gerningsmanden. Gerningsmanden beskrives som: mand, ca. 180 cm høj, ung, slank, iført rød hættetrøje og solbriller. Han kørte fra stedet i en mindre grå bil.

Indbrud i apotek

Klokken 0124 natten til mandag blev  lavet indbrud i apoteket på Jørgen Fibigersgade i Hirtshals. En ukendt gerningsmand havde brudt bagdøren op med et koben. Bagdøren er ligeledes sikret med et gitter som gerningsmanden havde forsøgt at bryde op. Det lykkedes ikke, men ved at række ind gennem gitret fik gerningsmanden fat i en kasse med blandet medicin. Der er sikret videoovervågning fra indbruddet.

 

Spirituskørsel

Søndag aften kl. 1826 modtog politiet en anmeldelse om, at der i Pandrup – Kaas – Moseby området kørte en motorcykel rundt. Føreren skulle være spirituspåvirket. En patrulje spottede motorcyklen i Kaas og kørte efter den. Føreren af motorcyklen forsøgte at køre væk fra politiet med høj hastighed via nogle stisystemer ved skolen og politiet mistede kontakten med motorcyklen. Heldigvis havde en årvågen anmelder bemærket motorcyklen i en nærliggende grusgrav. Her fandt en af politiets patruljer føreren og motorcyklen. Føreren forsøgte nu at løbe fra politiet, men patruljen var let til bens og han blev indhentet og anholdt. Han blev nu sigtet for spirituskørsel og det viste sig at nummerpladerne var afmeldte.

Kilde: Nordjyllands Politi
Flere artikler