Nordjyllands Politi: Nyt fra Hirtshals - tirsdag den 30. juni


Hirtshals er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud i villa

I perioden mellem fredag kl. 1800 og mandag kl. 1810, er der blevet lavet indbrud i en villa på Liselejevej i Klarup. Tyvene er kommet ind ved at bryde en terrassedør op. Hele huset er gennemrodet, og gerningsmanden/mændene har tydeligvis haft god tid. Der er stjålet designer møbler, designer lamper, tæpper og almindelig indbo. Der er sikret fingeraftryk på stedet.

Spirituskørsel

Mandag aften kl. 1814 bemærkede en årvågen patrulje et køretøj, der kørte ad Søndergade i Sæby. Køretøjet blev standset, og ved henvendelsen til føreren kunne patruljen konstatere, at ”politinæsen” ikke tog fejl. Pågældende var påvirket af alkohol i en sådan grad, at han ikke på lovlig vis kunne køre bil. Han blev anholdt og der blev udtaget en blodprøve.

Færdselsuheld

Mandag eftermiddag kl. 1620 skete der et færdselsuheld på Hjørringvej ud for Sønderskov i Hjørring. Bilisten kørte mod vest ad Hjørringvej, da han af ukendte årsager mistede herredømmet over bilen. Han kørte på tværs af vejen over den modkørende vognbane og endte i grøften. Bilen blev skadet og føreren bragt til skadestuen.

Mistanke om spirituskørsel

Mandag aften kl. 2251 modtog politiet en anmeldelse om, at der kørte en bil ad Tverstedvejen i Aabyen ved Hirtshals. Bilen kørte usikkert og slingrende, og anmelderen mente, at føreren kunne være påvirket af spiritus. Der blev sendt en patrulje til stedet. Bilen blev fundet og føreren kontaktet. Han var heldigvis ikke påvirket af spiritus eller andet der gjorde, at han ikke kunne køre bil på lovlig vis.

Kilde: Nordjyllands Politi
Flere artikler