Ny forstander på efterskole

Profilbillede
dato

Niels Christian Sunesen er blevet ansat som ny forstander på Horne Efterskole, senest har han været ansat som afdelingsleder på Skolecenter Hirtshals. 

Hvis dit barn går på efterskole i Horne, kan han eller hun se frem til, at der snart sker store ændringer i måden, skolen drives på – eller der kommer i hvert fald et nyt ansigt til stedet, de skal lære at kende.  

Der er blevet ansat en ny forstander på Horne Efterskole, og det bliver den 44-årige Niels Christian Sunesen, skriver Nordsø Posten.

Han har senest været ansat i Hirtshals med fokus på udskolingen. Før det arbejdede han på Lundergårdskolen i Hjørring som lærer og senere skoleleder. Niels Christian Sunesen er født og opvokset i Hjørring, hvor han også bor med sin familie i dag.

Det er altså en mand med en bred og stor erfaring indenfor ledelse, efterskolens bestyrelse har valgt at ansætte i jobbet som forstander. 

Onlinemediet kan berette, at den nye forstander allerede starter på sit nye job den 1. november – det er altså lige om lidt, at eleverne på efterskolen i Horne kan se frem til en ny mand ved roret. Han har, ifølge Nordsø Posten, tænkt sig at fokusere særligt meget på det dannelsesmæssige, og så ønsker han at arbejde mod et miljø, der ser forskelligheder som en værdi.

Kilde: Redaktionen