Ny lottomillionær i Hirtshals

Profilbillede
Astrid Bruun

Der er gevinst på en lottokupon købt hos SPAR i Hirtshals.

Drømmer vi ikke alle om at vinde den store gevinst i Lotto? Den drøm er gået i opfyldelse for en vinder af Lørdagslotto, der har købt sin Lotto-kupon hos SPAR på Margrethevej i Hirtshals, skriver Nordsø Posten. 

Ejer af butikken, René Ejstrup Larsen, fortæller, at vinderen har vundet den helt store gevinst, og at vinderen ønsker at være anonym. 

Der er mange, som ønsker at være anonyme, hvis de vinder en stor gevinst i spil. Og det er jo forståeligt nok, for det er de færreste, der har lyst til at komme i søgelyset, fordi de pludselig er kommet til penge.

Det er derfor heller ikke muligt at spørge den formentlig glade vinder, hvad de mange penge skal bruges til. De skal sikkert forsøde tilværelsen, det ved vi intet om. Men det forhindrer os ikke i selv at drømme og forestille os, hvad vi ville bruge pengene på.

Hvad ville du købe?

Ville du sige dit job op og købe et nyt hus? Ville du sælge din villa og rejse jorden rundt? Ville du købe en ny bil og ellers leve et stille fornuftigt liv, investere pengene eller bruge løs?

Ja, med den helt store gevinst er mulighederne mange og det er nemt at drømme sig til alle mulige scenarier. Men de færreste ved nok præcis, hvordan de vil reagere, før de står i situationen, og den er der ikke mange, som er så heldige at havne i. 

Kilde: Redaktionen
Flere artikler