Nyt fra Borgmesteren

Foto: Hjørring Kommune. Borgmester, Søren Smalbro
dato

Efter en begivenhedsrig sommer med det fulde repertoire på den meteorologiske scene – måske en anelse mere regn end sol – er det tid til at tage hul på efteråret, som i den kommunalpolitiske verden er lig med budgetlægning.

Går vi tilbage i kalenderen til samme periode sidste år, stod vi over for nogle store udfordringer, der krævede betydelige besparelser og vanskelige prioriteringer i budgettet. Mange af disse besparelser er allerede udmøntet, mens nogle stadig er på vej. Den økonomiske virkelighed for Hjørring Kommune udvikler sig imidlertid som forventet, og det ser ud til at grundlaget for en budgetaftale uden yderligere nye besparelser, er til stede. Om alt går vel, får vi således ro til at fokusere på driften og udviklingen af vores kommune i det kommende år.

I den seneste tid har en sag om stadionbelysning fyldt meget i pressen og på den politiske scene. Meget af det lader til at bunde i misforståelser omkring kommunikationen fra DBU, og har ikke hold i virkeligheden. Den foreløbige konklusion bliver, at alle forhold nu behandles i områdets fagudvalg, så vi kommer til bunds i det hele. Sagen er derfor sparket til hjørne for nu.

På trods vejrgudernes manglende opbakning, har de utallige arrangementer, der har fundet sted i vores kommune, gjort sommeren til en sand fornøjelse. Stor tak til alle jer frivillige og dedikerede folk, der har været med til at skabe uforglemmelige oplevelser for både besøgende, turister og lokale. Det er netop denne form for fællesskab og engagement, der gør Hjørring Kommune til en unik og eftertragtet feriedestination.

På fredag afholdes årets store studiestartsevent, Hjørring Live, hvor byen forvandles til et pulserende centrum fyldt med glade, forventningsfulde unge mennesker. Jeg glæder mig til at byde alle de nye studerende velkommen til vores kommune og håber, at I vil gøre det samme. Lad os derfor sammen tage godt imod dem og sørge for, at de får en fantastisk start på deres studieliv i Hjørring Kommune.

Selvom kalenderen begynder at vise efterårets ankomst, ser det ud til, at sensommeren giver os lidt ekstra af den tiltrængte sol og varme her på falderebet, som forhåbentlig vil sende os ind i efteråret med smil på læben.

Rigtig god sensommer.

Kilde: Hjørring Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.