Nyt fra Hirtshals i politiets døgnrapport

Profilbillede

Hirtshals er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Overtrædelse af lov om euforiserende stoffer

Onsdag aften kl. 2135 stødte en patrulje på en ung mand på Søndergade i Hjørring. Patruljen fandt hans opførsel mistænkelig. Han blev visiteret og fundet i besiddelse af knapt et gram kokain. Stoffet blev konfiskeret, og han får nu en plet på straffe attesten.

Konfiskering af narkotika og piller

Onsdag eftermiddag fik en beboer på Peder Rimmensgade i Hirtshals besøg af politiet. Politiet havde fået nys om, at pågældende skulle være i besiddelse af noget hash. Stedet blev ransaget og der blev fundet godt 700 gram hash, ca. 4 gram kokain samt 73 stk. morfin tabletter. Alt sammen med henblik på videresalg. Der blev desuden konfiskeret et pengebeløb, der blev skønnet at stamme fra handel med narkotika. Han erkendte forholdet og blev afhørt på stedet.

Spirituskørsel

Torsdag morgen kl. 0417 blev der standset en bil på Hasserisgade ved Kong Hans Gade i Aalborg. Da patruljen kontaktede føreren virkede han påvirket. Det bekræftede en udåndingsprøve. Han blev anholdt og der blev udtaget en blodprøve til endelig fastlæggelse af promillen

Indbrud i villa

Onsdag aften i perioden fra kl. 1800 og til midnat blev der lavet indbrud i en villa på Bundgårdsvej i Aalborg. Gerningsmanden havde brudt et vindue op ind til stuen og kommet ind den vej. Gerningsmanden havde været på begge etager, og der blev bl.a. stjålet sølvtøj fra stedet. Der blev sikret DNA spor fra de steder, hvor gerningsmanden havde været.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi
Flere artikler