Øv! Årets Turistfiskeauktion i Hirtshals aflyst igen

Profilbillede
Astrid Bruun

Corona er stadig skyld i mange aflysninger landet over, og også Hirtshals er ramt. For andet år i træk, ser man sig nødsaget til at aflyse den store Turistfiskeauktion i Hirtshals.

Det plejer at være en sjov dag fyldt med glade mennesker og et stort publikum, når Lions inviterer til det store arrangement Turistfiskeauktion i Hirtshals.

Men i år er det aflyst. Det blev det også sidste år, og det er simpelthen fordi, det ikke kan afvikles på en måde, hvor rammerne er i orden og trygge i forhold til fødevaresikkerhed og de nuværende corona-restriktioner, fortæller Lions præsident, Jesper Christensen, til Nordsø Posten.

Det er et stort tab på flere plan, at arrangementet ikke kan afvikles. Det er ærgerligt for turisterne, at de ikke får den gode oplevelse med. Men det er naturligvis også et økonomisk tab for Lions.

Heldigvis skal du ikke helt undvære fisk, hvis du er turist i Hirtshals denne sommer. Du kan som altid købe gode fisk hos de lokale fiskehandlere, hvis du skal bruge ingredienser til en skøn frokost eller middag.Eller du kan tage ud og bakke op om de lokale spisesteder, der efter et par hårde år helt sikkert er klar på at give alle turister i byen en god madoplevelse. 

Kilde: Redaktionen
Flere artikler