Oplev din nabokommune: 3 fede oplevelser tæt på dig

Profilbillede

Bliver du i Nordjylland og holder sommerferie, så læs med her. Der er masser at opleve i din nabokommune. Vi har samlet tre gode bud på gratis oplevelser tæt på dig. 

Klitmøller: En surfers paradis 

Det er ikke for ingenting, at Klitmøller går under navnet ’Cold Hawaii’. Hvis du er til en ferie, hvor du ikke sidder stille, er byen et oplagt valg. Stedet er kendt for at have en af Europas bedste strande til surfing. Pak dit udstyr og udforsk de forskellige vandsportsaktiviteter, som Klitmøller byder på.

Om du er øvet eller nybegynder er der altid mulighed for at kaste sig i bølgerne. Læs mere om Klitmøller og planlæg dit sommereventyr her.

Bulbjerg: Jyllands eneste klippe 

Hvis du er til vild natur, så er Bulbjerg et besøg værd. Klippen er en kalkstensklippe, som rejser sig 47 meter over havets overflade. Bulbjerg er desuden hjem for en masse forskellige fuglearter, som du kan observere. Området er en drøm hvor enhver, der er interesseret i Danmarks naturhistorie.

Området var også aktivt under 2. verdenskrig, og du kan stadig se sporene af besættelsen. Tag på opdagelse i historien og læs mere om området her.

Hurup: Gå på troldejagt 

Skal din sommerferie have et eventyrligt twist? I skovene udenfor Hurup sidder Ask fra Askhøj og gemmer sig. Han er Danmarks største trold og er en af ti trolde, der har gemt sig rundt omkring i landet. Du kan bruge troldeskattekortet til at få ledetråde, og se om du kan finde Ask.

Pak en rygsæk, tag vandreskoene på og gå på troldejagt i Thy. Oplevelsen egner sig perfekt til familier med børn. Her kan du finde flere informationer om troldejagten.  

Kilde: Redaktionen