Politiet fortsat tilstede i Hirtshals

Profilbillede
dato

En mand blev onsdag morgen fundet død, syd for Hirtshals Havn. Nordjyllands Politi efterforsker fortsat omstændighederne og er synlige i området. Den afdøde er identificeret, og de pårørende er blevet underrettet.

Nordjyllands Politi modtag i dag, onsdag den 14. februar 2024, klokken 07:52 et opkald via 112. En forbipasserende havde fundet en mand liggende i vandet i området umiddelbart syd for Hirtshals Havn.

Det medførte, at vagtcentralen øjeblikkeligt disponerede adskillige styrker frem til stedet, ligesom at forskellige efterforskningsskridt blev iværksat med henblik på at klarlægge hændelsesforløbet.

”Vores opgave nu er at undersøge alle omstændighederne, før politiet kan konkludere noget endeligt,” siger vagtchefen fra Nordjyllands Politi, politikommissær Ole Buus. 

Politiet vil være synlig i området en rum tid endnu, ligesom afspærringer bibeholdes, mens findestedet undersøges.

Nordjyllands Politi kan, af hensyn til især de pårørende, samt den igangværende efterforskning, ikke på nuværende tidspunkt udtale sig yderligere.
Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi