Projektleder ansat til at styre Den maritime fri fagskole

Profilbillede
Astrid Bruun

For at kunne virkeliggøre opstarten af Den maritime fri Fagskole Nordsøen i Hirtshals har man ansat en projektleder på fuldtid, der kan arbejde på at få skolen klar til opstart.

Det er en mand med stærke rødder i Hirtshals, der netop er blevet ansat som projektleder på arbejdet med at få Den maritime fri Fagskole Nordsøen stablet på benene, før de første elever ankommer i sommeren 2022.

Det er Peter Ernst Sundbæk, der er blevet ansat til at stå for projektet, skriver Nordsø Posten.

Der er valgt bestyrelse til skolen, og her hedder formanden Jens Kirketerp Jensen, også kendt som tidligere direktør for Hirtshals Havn. Men det betyder ikke, at alt er på plads endnu.

 Der mangler stadig en stor del af den grundkapital på 6 millioner kroner, der skal til for at starte skolen op. Lige nu har man samlet 2,4 millioner ind, og bestyrelsen arbejder på at skaffe resten af kapitalen fra fonde og virksomheder henover efteråret, skriver webmediet.

Når først grundkapitalen er på plads, har Sparekassen Vendsyssel erklæret sig klar til at støtte projektet med en stor sum penge.

Den maritime fri fagskole Nordsøen skal ligge i de bygninger, hvor der lige nu er Motel Nordsøen og i Vestkajens Maskinværksted. 

Kilde: Redaktionen