Snart kan du følge livet på havet fra ny udkigspost

Profilbillede
Astrid Bruun

I Hirtshals er man for alvor gået i gang med det store arbejde, der skal laves, når ”Haveudsigten” skal opføres – en bænk i to plan med siddepladser til gæster, som kan nyde den storslåede natur ud over havet. 

Naturen og havet er mageløs ved kystskrænten i Hirtshals overfor stranden tæt på campingpladsen, og det er nemt at forestille sig, hvordan lokale og turister vil benytte ”Havudsigten” til at nyde en rolig stund med blikket vendt mod havet.

God udsigt er hele meningen med det projekt, som nu for alvor søsættes i Hirtshals, efter en større pengedonation fra den lokale HSF-Fonden, skriver www.ligeher.nu.

 Den store donation betyder, at Byforum Hirtshals, som står bag projektet, nu igangsætter projekteringsarbejdet og håber på, at anlægsarbejdet går i gang allerede til september. Selve byggematerialerne og udformningen er udvalgt, så det passer ind i omgivelserne både visuelt og praktisk, for ude ved kysten i Hirtshals slider vejret på alt, så materialerne skal kunne modstå en del. 

Det er der tænkt over, og alt opbygges med særlig henblik på robusthed og lang holdbarhed, så folk i området mange år ud i fremtiden kan besøge ”Havudsigten” og nyde den ro og eftertænksomhed, der ganske ofte opstår i naturen.

Kilde: Redaktionen