Vendsyssel FF siger tak for indsatsen til fem spillere

Diego Montiel er én af de fem spillere, som Vendsyssel FF siger farvel til (Foto: Vendsyssel FF)
Profilbillede
dato

Bolden triller atter på Stadionvej i Vrå, da Vendsyssel FF i går, mandag, påbegyndte deres forberedelser til en spændende ny sæson i NordicBet Ligaen. Som sædvanligt har sommerpausen medført en række ændringer i holdet. På nuværende tidspunkt har 5 spillere sagt farvel til Vendsyssel FF, mens klubben stadig er i dialog med 3 spillere, og snart vil de offentliggøre tilføjelsen af et par nye spillere til truppen.

De 5 spillere, VFF har sagt farvel til, er Tiémoko Konaté, Jelle van der Heyden, Diego Montiel, Jared Thompson og Magnus Kjellerup.

Sportschefen for Vendsyssel FF, Søren Henriksen, sender på vegne af klubben følgende tak til disse 5 spillere:

”Jared blev hentet ind i vinters som gardering til målmandsteamet, da vi sendte Lukas Jonsson til Esbjerg. Det blev aldrig til debut for ham i Vendsyssel FF, og da han ønsker mere spilletid, var det naturligt for os at sende ham videre i systemet.”

”Magnus er i en alder, hvor han skal til at spille noget fast førsteholdsfodbold, og da vi ikke kunne garantere det, var det også en god løsning for begge parter at lade ham tage videre. Han har altid leveret en god og arbejdsom indsats, og vi ønsker ham held og lykke videre i karrieren.”

”Diego har været uheldig med et par grimme skader, siden han kom til for to år siden, hvilket har gjort at det desværre aldrig blev til det, som vi alle havde håbet på. På trods af skaderne har han været et fantastisk bekendtskab og en fornøjelse at have i truppen. Vi ønsker ham alt det bedste og en forhåbentlig snarlig tilbagevenden til fodboldbanen.”

”Jelle har haft en god tid i klubben. Han kom til i 2019 og det er siden blevet til 95 kampe i den hvide trøje. Jelle er i den sidste tid blevet ramt af, at spillestilen ikke helt passer ham så godt. Han er en dygtig fodboldspiller, og vi håber på, at han kan finde et andet sted, hvor hans kvaliteter passer bedre ind. Vi ønsker Jelle held og lykke videre og takker ham for sin store indsats for klubben.”

”Timi har gjort det fantastisk i Vendsyssel trøjen, og der er ingen tvivl om, at han er en af dem der vil blive husket. Specielt i Superligaen var han fremragende og især også i forrige sæson 21/22 var han med sine 10 mål og 7 assists en af de største grunde til, at vi overlevede i NordicBet Ligaen. Alt godt har en ende, og vi er blevet enige med Timi om, at det bedste er at skilles nu. Det blev til 144 kampe, 27 mål og 21 assist. Vi takker Timi for en fantastisk indsats for klubben.”

Anton Søjberg, Lucas Jensen og Zander Hyltoft nærmer sig alle kontraktudløb, men i øjeblikket er klubben stadig i forhandlinger om nye aftaler med alle tre spillere.

Kilde: Vendsyssel FF
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.