Vil du være uddeler i Superbrugsen i Hirtshals?

Profilbillede
dato

Hvis du har lyst, kan du nu få ansvaret for din egen butik i Hirtshals og skabe en god forretning, da Super Brugsen søger ny uddeler.

Kan du skabe en butik, hvor kunderne er glade for at handle og medarbejderne holder af at arbejde, så er jobbet som ny uddeler i Superbrugsen måske noget for dig.

I Hirtshals søger de ny mand til at styre forretningen, og hvis du klarer det godt, kan du skabe en god og sund forretning for dig selv og området. 

Er du interesseret?

Her er lidt mere om jobbet – du kommer til at have ansvaret for, at butikken altid står skarp og salgsklar. Du har ansvaret for, at der er god stemning i butikken blandt medarbejderne. De skal trives og det samme skal butikken inden for budgetterne. 

Bliver du uddeler, så står du for den daglige ledelse, du har ansvaret for personale og for vagtskemaerne samt planlægning og afholdelse af kampagner.

Ja, det er et job fyldt med muligheder. Hvis du er interesseret, og har du tidligere erfaringer fra ledelse af detailbutik, så er det blot med at søge jobbet. Læs mere om det på Nordsø Posten.  

Kilde: Redaktionen