Fang kryb, kravl og småfisk på Tværmolen i Hirtshals

Profilbillede
dato

Hvis du og dine børn gerne vil blive klogere på alle de små fisk og dyr, der lever i havet tæt på havnen, har I nu en mulighed den 5. september, hvor I i løbet af en lille time kan blive meget klogere.

Der skal fanges småfisk og andre havdyr fra havnen mellem de små joller, der ligger side om side. Det kribler, krabler og spræller, og I vil formentlig fange både noget I kender og noget som I ikke har set før, når I fanger alt godt fra havnen på Tværmolen i Hirtshals.

Søndag den 5. september inviteres I til en sjov og lærerig time for både store og små enten mellem 10.00-10.45 eller 11.00-11.45. Der er to hold, og det er gratis at være med, men det kræver tilmelding hos Nordsøen Oceanarium – på deres hjemmeside under shop kan du reservere en billet.

Så hvad siger du til at hoppe i noget fornuftigt tøj med ungerne og bruge søndag formiddag med armene i vandet? Det bliver både lærerigt og hyggeligt, og forhåbentlig holder vejret. Hvis det er rigtig skidt, bliver arrangementet aflyst.

Men selvom vejret er godt, kan du og børnene godt stadig blive våde. Derfor skal I tage praktisk tøj med og eventuelt skiftetøj. Og det er et krav, at alle børn bruger redningsvest, der kan lånes hos Nordsøen Oceanarium. Alle børn under 12 år skal følges med en voksen. 

Kilde: Redaktionen