Hjørring Bibliotekerne præsenterer "Sommerbogen": Sommerlæsning med vinderchancer

Foto: Hjørring Bibliotekerne.
Profilbillede
dato

Skolernes sommerferie er godt i gang. En dejlig lang række af fridage venter forude, og hvad skal man nu bruge dem til?

Når du trænger til afveksling fra strandture, sommerland eller svømmehal, så har biblioteket et godt forslag! Frem til den 19. august inviterer alle landets biblioteker børn mellem 6 og 15 år til at deltage i Sommerbogen.

Sommerbogen går ud på at læse tre bøger i sin sommerferie, skrive korte anmeldelser af bøgerne og løse 10 sjove læseudfordringer.

Udfordringerne kan være f.eks. ”læs mens du har solhat på”, ”læs bogen bag en film eller serie” eller ”læs en bog på en anderledes måde eller et skørt sted (f.eks. på hovedet, oppe i et træ el.lign.)”.

Foto: Hjørring Bibliotekerne.

Alle deltagere i Sommerbogen får en boggave af biblioteket og er med i den landsdækkende lodtrækning om at ”tømme” en boghandel på fem minutter.

Men ikke nok med det – der er også lokale vinderchancer! Et heldigt barn ud af alle Sommerbogs-læsere på Hjørring Bibliotekerne vinder nemlig en biograftur for hele sin klasse i MovieHouse i Hjørring.

Alle interesserede børn kan møde op på det lokale bibliotek og blive en del af Sommerbogen. Det giver både hyggelige oplevelser, god læsetræning og måske en tur i biografen.

Kilde: Hjørring Bibliotekerne
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.