Husk: Julemanden kommer sejlende på søndag

Profilbillede

Hvis du ikke allerede har skrevet det i kalenderen, så skal du huske at sætte et kryds på søndag, hvis du gerne vil glæde dine børn eller børnebørn med et kig til julemanden.

Du kan score de letteste billige point hos dine børn eller børnebørn på søndag den 5.december, hvis du tager dem med ned til byen for at hilse på julemanden. Han kommer nemlig sejlende til Hirtshals klokken 12.00 den anden søndag i advent.

Han vil ankomme til Kajen ved Fiskehuset, men hvis du og børnene tager af sted i god tid, så kan børnene få gratis varm kakao med flødeskum fra klokken 11.30 til 12.00 hos Fiskehuset, Neden For Trappen.

Der vil blive sunget julesange, og når julemanden er ankommet, så går alle i fællesskab til Den Lille Tektoniske Plads i Hjørringgade, hvor julemanden og Frede Fyrtårn vil dele slikposer ud til børnene. 

Det er altså en sand festdag for de mindste med julemand og knas – men de voksne bliver ikke snydt og kan heldigvis varme sig på en bjesk, der deles ud til alle de medfølgende voksne på dagen.

Hirtshals Bindslev Avis skriver, at det er Hirtshals Handel og Erhverv, som står for hele arrangementet. 

Kilde: Hirtshals Bindslev Avis