Hyggeligt julemarked i Den Svenske Sømandskirke

Profilbillede

Hvis du ligesom mange andre danskere elsker at gå på julemarked, så kan du i weekenden besøge Sømandskirken og få stillet din juletrang.

Julen er for alvor over os, og det betyder tonsvis af hygge, gløgg, æbleskiver, juledekorationer og de obligatoriske besøg på julemarkeder – og i weekenden den 27. og 28. november kan du tage forbi den lokale Svenske Sømandskirke og få julemarked for alle pengene, når VisitHirtshals er vært for et hyggeligt arrangement.

Det er lagt op til et par rare dage i Den Svenske Sømandskirke, når der er julemarked med lokale kunsthåndværkere og kunstnere, som sælger ud af alle deres skønne sager. Du kan også smage på gode smagsprøver og i det hele taget suge den gode stemning til dig.

Der vil være åbent på julemarkedet fra klokken 11.00 til 16.00 både lørdag og søndag, så du har god mulighed for at passe det ind i dit weekendprogram. 

Når du besøger julemarkedet, vil du finder både smykker, raku, filt, billeder, collager, keramik, sælskind, håndarbejde, akvarel, trædrejning, pileflet med mere og den lokale bjesk. Der er altså noget for alle, og du vil helt sikkert kunne finde et par af årets julegaver på markedet.

Kilde: Hirtshals Handel & Erhverv
Flere artikler