Johnny Madsen koncert i Hirtshals aflyst

Profilbillede
Astrid Bruun

Der bliver desværre ingen koncert med Johnny Madsen for de forventningsfulde i Hirtshals dette efterår, da koncerten er aflyst.

Er du også en af dem, der havde glædet dig til at komme ud blandt andre, nyde god musik og en glad aften i byen med tonerne til Johnny Madsen, så står du desværre overfor en skuffelse. For Madsen, Møller og Froms skulle have spillet i Hirtshals dette efterår, men nu er koncerten aflyst, skriver Nordsø Posten. 

Det er ikke altid, det går som man håber. Og selvom landet igen er åbnet op, og flere og flere glade tager til koncerter landet over, så bliver det altså ikke til noget denne gang for rigtig mange i Hirtshals og omegn.

Aflysningen af koncerten sker, fordi Johnny Madsen gennem en lang periode i sensommeren har haft smerter i ryggen, og nu viser det sig, at han har en diskusprolaps, og det er klart, at det er han nødt til at tage hånd om.

Sammen med resten af holdet bag hans aktiviteter har man besluttet at aflyse alle livekoncerter resten af år 2021. Så det er altså ikke kun Hirtshals, der bliver ramt. Alle steder i landet bliver koncerter aflyst.

De lokale arrangører fortæller, ifølge Nordsø Posten, at de er kede af aflysningerne, særligt fordi koncerten var udsolgt. Men alle billetter refunderes af www.billet.dk, og man behøver ikke at foretage sig noget. 

Kilde: Redaktionen