Klaverkoncert med Claus Zielke

Profilbillede
Linnea Werge

På onsdag kan du opleve Claus Zielke give koncert i Hirtshals Kirke med en smuk musikalsk blanding af klassikere.

Der er dømt sød musik for øregangene, når Claus Zielke forvandler en kedelig onsdag aften til en musikalsk oplevelse i Hirtshals Kirke den 15. september klokken 19.30.

Her lyder programmet på en musikalsk blanding skrevet af komponister fra den tidlige romantiske periode til den mere moderne over til den klassiske med alt godt skrevet af blandt andet Robert Schumann, Frédéric Chopin, Isaac Albéniz, Sergei Rachmaninoff og mange flere. 

Du kan altså være sikker på en aften i godt selskab, hvis du tager til klaverkoncert denne onsdag aften – det koster 50 kroner at være med og det er gratis for børn under 18 år.

Du kan købe billet online eller ved kirken før koncerten.

Efter koncerten kan du blive til en hyggelig stund i samvær med de andre besøgende i kirken og nyde en forfriskning, skriver kirken i et facebook-opslag. 

Det er altså oplagt at bruge din onsdag aften på en musikalsk oplevelse, hvis du endnu ikke har andre planer eller har brug for at lave noget lidt andet end at sidde hjemme foran fjernsynet eller stå med hænderne i opvasken, for den render jo trods alt ingen steder.

Kilde: Redaktionen