Køb årets Hirtshals juleplakat nu

Profilbillede

Hvis du gerne vil støtte lokalområdet og samtidig få en af de smukke juleplakater, som Laila Pallisgaard har lavet, så er de nu i salg.

Årets smukke juleplakat i Hirtshals kunne fra lørdag den 20. november købes hos Bog & idé i Hirtshals.

Det er den lokale kunstner, Laila Pallisgaard, der har lavet motivet til årets juleplakat, der er holdt hovedsagelig i blå-grå toner krydret med lidt varmt i brunlige nuancer. 

Hirtshals Handel & Erhverv fortæller på deres Facebook-side, at plakaten koster 80 kroner, og du kan desuden se motivet på de Til og Fra kort, du får med i handlen, når du køber julegaver i Hirtshals.

Den udtryksfulde plakat vil være prikken over julepynten i mange hjem, og som en ekstra bonus kan du glæde dig over, at når du køber en plakat, støtter du samtidig dit lokalområde.

Det er nemlig sådan, at indtægten fra salget af plakaterne går til aktiviteter i Hirtshals, så pengene får lov til at skabe glæde og sjov i det lokalsamfund, du bor i – og det er da næsten en julegave i sig selv at vide det, når du køber plakaten med hjem til dig selv eller en, som har fortjent at blive forkælet.

Kilde: Hirtshals Handel & Erhverv
Flere artikler