Kræmmermarked i Hirtshals – kræmmere søges

Profilbillede
Astrid Bruun

Der skal afholdes kræmmermarkeder i gågaden i Hirtshals i løbet af sommeren, og derfor søges der nu efter kræmmere, som har lyst til at sælge ud en af de mange uger, markederne er fastsat til.

Har du lyst til at sælge ud af dit gamle guld, så har du nu en oplagt mulighed, for der afholdes igen i år kræmmermarkeder i Hirtshals by.

Sidste år blev det afprøvet og var en succes, så det skal gentages igen i år fra uge 24-32, skriver Nordsø Posten – her kan du også se de specifikke dage.

Der er plads til 30 kræmmere hver gang, og du skal melde dig til nu, hvis du har lyst, for det er først til mølle med bookingen. Prisen er 100,- pr. gang og vil du være med alle ni gange, kan du få et særligt tilbud til 600,-.

Det er da værd at overveje, men kun hvis du er privatperson, for butikker og virksomheder med cvr-nr må ikke deltage. 

Hvis du har lyst til at være med, så kan du stille op fra klokken 9.00 om morgenen, og selve markedet lukker igen 17.30. 

Forhåbentlig skinner solen i Nørrgade, hvor boderne skal stå med god afstand mellem kræmmerne, så gaden kan blive godt besøgt. Du kan se på Nordsø Posten, hvor du kan melde dig til og blive klogere på arrangementet i byens gader. 

Kilde: Redaktionen
Flere artikler