Så skal der smages på årets julebjesk på Hirtshals Museum

Profilbillede
dato

Hirtshals Museum inviterer på en bjeskaften på museet. Denne gang er det med årets julebjesk på programmet, som du kan smage.

Det er en tilbagevendende begivenhed, at Hirtshals Museum indimellem inviterer på smagsprøver af deres berømte bjesk. Den er produceret i deres laboratorium efter Signe Hansens traditioner, og det er noget, som stedet er meget kendt for.

Den 9. november mellem klokken 19.00 til 20.30 inviterer de igen til en aften med smagsprøver – og denne aften er ekstra særlig, fordi det er her, at årets julebjesk frigives fra laboratoriet. Du og de andre gæster bliver altså de første til at smage, og mon ikke det bliver godt. 

I løbet af aften får du et indblik i, hvordan fremstillingen af bjesk foregår, og du får naturligvis også lov til at smage.  

Du får desuden mulighed for at lave din helt egen bjesk. Så tag en smagsneutral snaps med, som du i løbet af aftenen får forvandlet til en skøn og smagfuld drik. 

Hvis det lyder som en aften for dig, så skal du vide, at det koster 50 kroner at deltage. Du kan læse mere på museets hjemmeside på www.vhm.dk.

Kilde: Redaktionen