Hirtshals Museum inviterer alle til en unik aften med fokus på den traditionsrige bjesk. Denne tirsdag kan du få præsenteret og smage på Årets Bjesk 2025, som er brygget af Bjesklauget ved Hirtshals Museum. Årets bjesk er lavet på en blanding af røllike, lyng og perikum, hvilket giver en unik smagsoplevelse.
Smag på tidligere udgaver og lær om bjeskens historieUd over den nye bjesk vil der også være mulighed for at smage på tidligere udgaver af Årets Bjesk. Der vil blive fortalt om bjeskens centrale rolle i Hirtshals og om de forskellige klitplanter, der bruges til at lave bjesk af. Det er en oplagt mulighed for at fordybe sig i Hirtshals' kultur og traditioner.
Lav din egen bjeskFor dem, der ønsker at tage oplevelsen et skridt videre, er der mulighed for at blande sin egen flaske bjesk. Medbring en flaske smagsneutral snaps, som f.eks. Aalborg Klar Snaps eller Brøndums Snaps, og få hjælp til at skabe din helt egen bjeskblanding.
Arrangementet har et begrænset antal pladser, så det er nødvendigt med tilmelding. Kontakt museumsinspektør Chrestina Dahl pr. mail på che@vhm.dk for at sikre din plads.
Praktisk information
Dato: Tirsdag 18. februar 2025
Tid: Kl. 19:00
Sted: Hirtshals Museum - Vendsyssel historiske Museum, Vanggårdsgade 10B, 9850 Hirtshals
Entré: 95 kr (inkl. smagsprøver)
Målgruppe: Alle
Tilmelding: Send mail til museumsinspektør Chrestina Dahl på che@vhm.dk
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her