Stafet for livet 2020 - endnu en fantastisk oplevelse

Kilde: Team Grønkjær
Profilbillede
Søren Martin Mørch

Der er 75,5 km fra Hjørring Golfklub og helt ud til Grenen. Det gik jeg nemlig søndag den 30. august med selskab hele vejen. Startede kl. 6 og sluttede ca. kl. 22. Der måtte slippes et par tårer, da P-pladsen blev nået ved Grenen. Et fantastisk øjeblik og minde for livet.  

Der blev flaget med Dannebrog, da Anne Mette og Jan Larsen havde taget turen fra Hirtshals til Skagen, for at heppe på mig da jeg kom i mål. Anne Mette Larsen havde også gået med på 2 tidligere etaper.


Målet for Team Grønkjær var bunkers med udsigt til Grenen. De 2 første deltagere, som nåede dette mål var Brian og Jannie Høg. De nåede det endda 5 min. før tidsplanen. Tidsplanen holdt faktisk hele vejen ved hver etape. Jannie Høg havde taget hele turen fra Hjørring Golfklub sammen med mig og hun er bare for sej. Hun havde både fredag og lørdag været på lange vandreture. Stor respekt til hende. 

De 2 næste fra holdet, som nåede vores mål var Hanne Evers og Kirsten Bundgaard. Totalt seje damer som begge slog PR med 30 km. Så sejt.  De hoppede på etapen ved Skiveren Camping.

  

Min søster Via slog også PR og det med 50 km. Mega sejt og hun er altid min faste støtte her på Team Grønkjær og også en fast træningsmakker. Vi kom i mål sammen, men for at Via kunne nå hendes 50 km, måtte hun gå en km mere efter målet var nået. Jeg er så heldig at have en fantastisk mand, som gik med sin stædige kone helt ud til Grenen i bælgmørke med lygte - FOR DER UD SKULLE JEG!!!  Brian slog også PR med 18 km. Han er også en fast træningsmakker og er først her i foråret startet med at vandre. Flot gået af ham.  

Jeg havde deltagelse på alle etaper. Det var super fedt, fordi der så kom ny energi og nyt snak til turen. Følgende deltog også: 

Leo Jørgensen, Birthe Nesgaard Johansen, Anna Maria Theisen, Mia Bundgaard, Søs Bundgaard, Lennie Hansen, Mie Marie Dybro Hansen, Kathrine Grønkjær Christiansen, Tanya Grønkjær.

Det har jo væltet ind med km-sponsorer til mig - også på selve dagen, så jeg er endt på 59 kr. pr. km. Og der var bonusser for at nå helt ud til Grenen samt faste beløb. Så jeg er mega stolt fordi jeg runder nemlig 5.000 kr. indsamlet på min gåtur.

Uundværlig var følgebilen. Brian Bruun Alberte Bruun var på stedet ved alle etaper. Forsyning af vand, saft, kaffe, kage og frugt. Ligeledes slap vi for at bære alt for meget. Det var guld værd. Kagen var venligst sponsoreret af konditorbageren i Hirtshals og frugten venligst sponsoreret af Fakta Hirtshals. De har iøvrigt sponsoreret holdet i flere år og det er vi meget taknemlig for. 

Dagen bød ellers på 105.016 skridt. 15 timer og 57 minutters aktivitet incl. pauser. Og 5.076 forbrændte kalorier. 

Afslutningen på dagen blev ved farfar og Ida, hvor der blev tanket op med lækre sager og afsluttet med en rom og cola samt en god seng at sove i. 

Der skal lyde den største tak til alle, som har hjulpet mig med at få denne dag til at blive fuldendt og minderig samt til alle de forskellige fantastiske sponsorer, som har støttet mig og holdet.

AF HJERTET TAK  

Nu ventes der spændt på det endelige beløb som Team Grønkjær får indsamlet. Vi har stadig lidt auktion kørende. 

Flere artikler