Tag til familietennis med dine børn

Profilbillede
Astrid Bruun

Hirtshals Tennisklub har netop fremlagt årets tider for tennistræning, og som noget nyt kan du tage hele familien med til en hyggedag to søndage i september.

Tennis er god motion og gør glad, derfor skal du heller ikke tøve, hvis du gerne vil spille tennis dette efterår og bor i Hirtshals. Via linket her kan du holde dig opdateret med en præsentation af de mange hold, der starter op i klubben i løbet af september.

Der er tennis både for de helt unge, de unge og familier. Det kan du se meget mere om på webmediet, der også fortæller, at du kan melde dig til en sæson på Hirtshals Tennis hjemmeside.

I år har klubben angiveligt tænkt sig at afprøve noget nyt. De inviterer til familietennis, som foregår to søndage i september – den 12. og den 19.

Her er familier med børn velkomne mellem klokken 10.00-13.00 til en omgang tennis og hygge. Der opfordres til at tage madpakker med, som kan nydes sammen med de andre familier, og tennisklubben giver en øl eller vand efter spillet.

Det er et projekt, der er støttet af Nordea Fonden. Det er gratis at være med, men du skal melde dig til hos træner Erik Jan Pedersen på telefon 50 88 37 34 eller på mail: erik.jan.pedersen@gmail.com

Kilde: Redaktionen