Tag til højskoldedag for seniorer

Profilbillede

Lokalafdelingen for Ældre Sagen i Hirtshals inviterer til et fællesarrangement, hvor seniorer kan tage med til højskoledagen ”Kom og vær med”. Det bliver en dag med sang, mad og informationer om fællesskabet.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvilke aktiviteter ÆldreSagen står bag i Hirtshals, så er det med at tilmelde dig dagen ”Kom og vær med,” der er fyldt med indlæg om alt det, ÆldreSagen laver i Hirtshals og resten af Hjørring Kommune.

Arrangementet foregår den 1. november på Idrætscenter Vendsyssel i Vraa fra klokken 9.00 til 16.00 – og her kan du blive meget klogere på, om der er ting, du har lyst til at deltage i.

Der vil være morgenmad og morgensang samt senere frokost og eftermiddagskaffe, og mon ikke der også bliver tid til at hyggesludre med en masse andre ældre fra din kommune. Det kan næsten kun blive en hyggelig dag krydret med en masse informationer.

Det koster 100 kroner at være med, og tilmeldingen kan ske fra den 21. oktober til den 26. oktober klokken 12.00 på hjemmesiden www.aeldresagen.dk/hjoerring. 

Meld dig til, hvis du har lyst til en fornøjelig dag i selskab med andre fra dit lokalområde.

Kilde: Hirtshals Bindslev Avis
Flere artikler