Team Grønkjær melder klar til et anderledes Stafet for Livet

Kilde: Mille Grønkjær Bruun
Profilbillede
Søren Martin Mørch

Virtuel Stafet for livet 29. – 30. august 2020 Hjørring.

I år bliver desværre en noget anderledes Stafet, da Stafetten er ændret til virtuel pga. Covid-19 og Stafetten vil derfor ikke blive afholdt på Hjørring Golfbane, som den plejer. Holdene skal individuelt skabe en Stafet og gå runder/km, hvor holdene nu ønsker det. Vi kommer helt sikkert til at savne det fantastiske døgn som vi plejer at have oppe på Hjørring Golfbane sammen med familie og venner. 

Dette afholder dog ikke Team Grønkjær fra at gøre et forsøg på at gøre en forskel og samle så meget ind som muligt. Det er 5. gang vi deltager og sidste år samlede vi 40.739 kr. ind og blev nr. 3 ud af 27 hold. Vi ved godt, vi ikke når sidste års flotte saldo, men vi er meget spændt på, hvad vi får samlet ind. 

Vi har valgt at lade det være op til den/de enkelte deltagere på holdet, hvor og hvornår på døgnet de ønsker at gå runder/km. Personligt så går jeg søndag den 30. august kl. 6.00 fra Hjørring Golfbane og til Skagen. Slår mine kræfterne til, så bliver det helt ud til Grenen og så kommer jeg op på ca. 72 km. Grunden til at jeg først starter om søndagen er pga. konfirmation i familien, hvor jeg skal hjælpe til. 

Det er muligt at gå hele turen eller en strækning af turen sammen med mig. Man kan hoppe på og hoppe af på min rute, lige hvor man ønsker det. Turen består af 6 etaper. 2. etape er en lille rute på 4,3 km i Hirtshals by, hvor jeg meget gerne vil have selskab. Den går fra Hovedvejen 103, bag om Fyrklit og Fyret, ned til husmoderstranden, ned på havnen og op over trappen, op gennem gågaden og ud til Søndergade 35.  

Der vil være 3 depoter og 2 boder på min rute. Et depot/bod ved Søndergade 35 og et depot/bod ved Tannisbugtvej 115, Tversted. Der vil også være et lille depot i Hulsig. 

Jeg søger km-sponsor og alle beløb har interesse. Jeg har lavet et opslag på Facebook og indtil videre har jeg fået 11 stk. km-sponsorer, som sammenlagt giver 30 kr pr. km. jeg får gået. Ud over det så har jeg 6 stk. km-sponsorer, som sammenlagt giver mig 900 kr. uanset, hvor meget jeg får gået. Jeg modtager selvfølgelige meget gerne flere km-sponsorer. Km-sponsor er en god motivation – især til de sidste km og til holdets samlede indsamling. 

Fakta sponsorerer frugt til deltagerne og Konditorbageren sponsorerer kage til deltagerne. Det har de gjort i flere år. Der vil være til ca. 30-40 deltagere. Bliver vi flere deltagere, så deler vi så godt vi kan. Det har ikke lige været muligt at finde en sponsor til f.eks juicebrikker, energibarer eller saft til deltagerne, så skulle der være en der kender en, så hører jeg gerne. 

For at deltage på min rute, skal man melde sig på holdet. Det koster 100 kr. for voksne og 50 kr. for børn. Det gøres enten direkte på Stafet for livets hjemmeside under Hjørring og Team Grønkjær. Jeg kan også kontaktes på Facebook eller messenger såfremt man har brug for hjælp til tilmeldingen. 

Man må også meget gerne bare tilmelde sig holdet uden at gå og derved støtter man jo holdet med tilmeldingsgebyret på 100 kr. eller 50 kr. 

Mange butikker og firmaer har været meget venlige og støttet os med gaver og flotte pengebeløb. Flere af dem er gengangere, hvilket vi sætter stor pris på. Jeg har mødt meget stor velvillighed til at støtte den gode sag og vores lokale hold. Gaverne som vi har modtaget bliver i år løbende bortaktioneret på Facebook. Disse auktioner er i gang. Der er en auktion hver dag med 2-3 gaver ugen ud. Indkomne beløb vil indgå i Team Grønkjærs indsamling i år. Såfremt der er gaver, som ikke bliver solgt, så forsøges disse solgt i løbet af resten af året og starten af det nye år. Disse indkomne beløb vil indgå i Team Grønkjærs indsamling til næste år. 

Pt. har vi overført 10.000 kr. til stafetten. Jeg havde sat et mål for Team Grønkjærs indsamling på 10.000 kr., så det er helt vildt fantastisk, at det mål allerede er nået. Holdets mål har jeg nu sat til 15.000 kr. Så det bliver spændende om vi når det. 

Ved de 2 boder på min rute, vil der være hjemmelavede ting, som sælges til fordel for Team Grønkjær. Boden på Søndergade 35 er åbent ca. kl. 9-11 og boden på Tannisbugtvej 115, Tversted ca. kl. 12-14. Kik endelig forbi. 

Hold øje med mine opslag samt Team Grønkjærs opslag på Facebook og følg vores indsamling. Har man lyst til at støtte os på den ene eller anden måde, så kontakt mig endelig.  

Tjek også endelig Stafet for livets hjemmeside ud og læs om arrangementet. Stafetten livestreames på Facebook fra lørdag den 29. august kl. 10.00 til søndag den 30. august kl. 10.00.  

Der kan også købes lysposer, som tændes ved lysceremonien kl. 22.00 lørdag aften den 29. august. Husk blot at tilegne lysposen til Team Grønkjær, så beløbet (50 kr.) indgår i vores indsamling.

På min rute er der som sagt 6 etaper og de har disse ca. afgangstidspunkter. Ydermere kan oplyses at på selve dagen, vil jeg løbende opdatere afgangstidspunkterne på Facebook. Så husk at det er cirka tider og husk at følge mig på Facebook, hvis du påtænker at hoppe på min rute et sted. 

Her er mine etaper med ca. afgangstidspunkterne: 

1. Etape afgang kl. 6.00, Hjørring Golfklub - Via (søster) ved Hovedvejen 103, Hirtshals. 11,8 km. 

2. Etape afgang kl. 8.30, Via (søster) ved Hovedvejen 103, Hirtshals – Gunva (mor) ved Søndergade 35, Hirtshals. 4,3 km. 

3. Etape afgang kl. 9.30, Gunva (mor) ved Søndergade 35, Hirtshals - Mia (niece) ved Tannisbugtvej 115, Tversted. 16,9 km. 

4. Etape afgang kl. 13.10, Mia (niece) ved Tannisbugtvej 115, Tversted - Skiveren Camping, Skiveren. 8,8 km. 

5. Etape afgang kl. 15.10, Skiveren Camping, Skiveren - Hulsig. 14,2 km.  

6. Etape afgang kl. 18.10, Hulsig – Grenen. 16,1 km. 

Forventet ankomst på Grenen – ca. kl. 21.30 og håber månen lyser klart eller vi er foran tidsplanen. 

Vær frisk op gå en eller flere etaper med mig.  

Flere artikler