Tegnestueleder til Lilleheden A/S

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Ønsker du et arbejde, hvor du gør en positiv forskel på klimaregnskabet, og hvor bæredygtighed er noget, der arbejdes med i praksis - så søger MatchMind nu en top-motiveret Tegnestueleder til Lilleheden A/S.

Lilleheden er Danmarks førende producent af limtræskonstruktioner, og hele produktprogrammet fremstilles på fabrikken ved Hirtshals. Byggeri baseret på større trækonstruktioner er i kraftig vækst, ikke mindst grundet fremtidige krav om mere bæredygtigt byggeri. I den sammenhæng oplever Lilleheden også stor efterspørgsel, hvilket har betydet investeringer for at øge kapaciteten i form af mere automation og flere konstruktører, til at tegne produkterne.

Der arbejdes proaktivt på hele tiden at fremtidssikre flowet i virksomheden, så den nuværende status som en fremsynet og fremadstræbende virksomhed med høj kvalitet i alle processer - fortsættes. Alt skal spille - fra salg til konstruktion og produktion - og til montage af de færdige konstruktioner ude på byggepladsen.

Du bliver ansvarlig for koordinering, kvalitet og implementering af nye tiltag i afdelingen, der tæller 3 dedikerede konstruktører.

Opgaver og din baggrund

Vi forestiller os, at du er uddannet bygningskonstruktør eller lignende - men vigtigst er det, at du har erfaring fra en lignende stilling og/eller arbejder med konstruktionstegninger og er klar til næste skridt i karrieren. Du skal trives med både at tegne produktionstegninger og have det daglige koordinerende ansvar i afdelingen, hvor du sikrer, at deadlines i forhold til produktionen, og kvaliteten ud mod kunderne, til enhver tid overholdes.

Du arbejder proaktivt med optimeringer i afdelingen og vil også deltage i optimeringsprojekter i andre afdelinger, der relaterer til tegnestuen. Derudover har du ansvaret for at sikre, at materialet udarbejdes efter gældende interne standarder.

Faglige kvalifikationer

  • Uddannet bygningskonstruktør eller lignende
  • Har du erfaring fra en tilsvarende stilling er det en fordel - alternativt sidder du som konstruktør, men er klar til næste skridt med mere ansvar
  • Byggeteknisk forståelse for komplicerede konstruktioner
  • Udarbejdelse af tegninger i 2D og 3D - gerne med erfaring i AutoCad, men dette er ikke et krav

Personlige kvalifikationer

For at få succes i stillingen skal de daglige udfordringer kunne motivere dig. Du skal være kvalitetsbevidst, så opgaverne løses optimalt, og du skal arbejde struktureret med opgaverne og sikre sammenhængskraften i afdelingen - og bidrage positivt til kulturen i hele virksomheden.

Herudover kan du nikke genkendende til flg.:

  • Du tager selvstændigt ansvar for dine opgaver og afdelingen generelt og kan, i en dynamisk og foranderlig hverdag, holde de mange bolde i luften
  • Samtidig er du en dygtig team-player, der har let ved at samarbejde
  • Du tager gerne initiativet og bidrager til at skabe et socialt og fagligt miljø med vidensdeling og synergi

Kan du se dig selv i ovenstående, er du måske personen, vi søger. Du tilbydes en god løn efter kvalifikationer, sundhedsforsikring samt pensionsordning. Du får et spændende og ansvarsfuldt job i en moderne virksomhed i udvikling, hvor medarbejdertilfredshed og et godt arbejdsmiljø vægtes højt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Anders Heslop fra MatchMind på 30 21 45 11 eller på ahc@matchmind.dk. Stillingen besættes snarest, men vi venter gerne på den rette.

Klik på "Send ansøgning" til højre, hvis du ønsker at komme i betragtning til dette job. Når du klikker på linket føres du automatisk over i MatchMinds system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades. Vi får automatisk besked, når materialet er uploadet. Det er vigtigt, at du følger denne fremgangsmåde, idet vi på denne måde kan tilbyde en langt bedre sikkerhed og dermed højere beskyttelse af dine personoplysninger, end hvis du eksempelvis sender dokumenterne i en usikret e-mail. Vi har ligeledes brug for dit samtykke til bl.a. at dele dine oplysninger med den virksomhed, vi rekrutterer på vegne af, og dette kan vi sikre ved, at du benytter ovennævnte fremgangsmåde.

Siden 1930 har Lilleheden assisteret både mindre og større kunder i ind- og udland med produktion, rådgivning, teknisk beregning og levering af bæredygtige limtræsprodukter i topkvalitet. Med deres brede sortiment i konstruktionslimtræ samt egne specialisters ekspertviden og erfaring hjælper de deres kunder i mål med små som store projekter, hvor træ, som et CO2 besparende materiale, bidrager til et mere bæredygtigt byggeri.

Limtræ kan anvendes i alle typer byggeri – uanset om det er til private, erhverv eller offentlige byggeprojekter.

Er du blevet nysgerrig på mere, kan du læse om Lilleheden på: www.lilleheden.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hjørring Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

MatchMind A/S, Gasværksvej, 9000 Aalborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6021636

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet